Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/9/f/originalweddings.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Wedding Designer › originalwedding ‹ Original Weddings organiseert en realiseert jullie trouwdag

Wedding designer…een uit Amerika overgewaaid beroep dat ooit een luxe was maar waar je nu als aanstaande bruidspaar eigenlijk niet meer omheen kan.

 

Als een gecertificeerde weddingplanner en een gediplomeerd interieur styliste heb ik januari 2010 de stap gezet om Original Weddings op te richten. Mijn kennis en ervaring heb ik grotendeels opgebouwd tijdens mijn opleidingen en werk bij verschillende bedrijven, waar een perfecte organisatie en creativiteit een must was. Ook heb ik mijn netwerk van leveranciers verbreed en er goede contacten en afspraken aan overgehouden. Het is mijn passie om alle trends en nieuws in de wedding branche goed bij te houden, zodat ik de wensen van mijn bruidsparen kan realiseren.

Een bruiloft betekent voor mij een once-in-a-life time ervaring en een weerspiegeling van persoonlijkheid. Als wedding designer wil ik ervoor zorgen dat elke bruiloft zo origineel mogelijk georganiseerd en/of gedecoreerd wordt zodat elk bruidspaar vanaf het begin tot het eind alleen maar geniet!