Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/9/f/originalweddings.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Decoreren › originalwedding ‹ Original Weddings organiseert en realiseert jullie trouwdag

Huwelijksdecoratie is één van de belangrijkste zaken van een perfecte huwelijksdag.
Met de juiste decoratie wordt de sfeer en de stijl van het trouwfeest bepaald.
Of het nu gaat om een traditionele bruiloft, moderne bruiloft of een thema bruiloft, Original Weddings zorgt voor een stijlvolle bruiloft. Met jullie wensen als uitgangspunt!

decoratie_1

Kennismaking gesprek:

Op basis van een persoonlijk kennismakingsgesprek worden al jullie wensen die betrekking hebben op de huwelijksdecoratie in kaart gebracht en uitgebreid besproken. Na de afronding van dit oriënterende gesprek wordt er binnen één week een offerte uitgebracht en verstuurd.

Kosten:

Het bedrag wat Original Weddings in rekening brengt voor de decoratie is afhankelijk van het aantal uitgenodigde gasten en jullie unieke wensen.

De voorbereidingen:

Wanneer jullie akkoord gaan met onze offerte, plannen we een tweede gesprek, waarin we de opdrachtbevestiging tekenen en eventuele wijzigingen doorvoeren. Daarna kunnen we de locaties die gedecoreerd moeten worden bezoeken, voor de eventuele indeling. Binnen twee weken wordt er aan de hand van jullie wensen, budget en de locatie mogelijkheden een moodbord en een plattegrond van de ruimte gemaakt. Hiermee proberen wij een beter beeld van het geheel te creëren. Pas na dat jullie tevreden zijn met onze voorstel, gaan we alles tot in de details op creatieve en originele manier uitwerken.

De trouwdag:

Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat de locaties er hemels uitzien, zodat jullie heerlijk van de sfeer kunnen genieten!