Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/9/f/originalweddings.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Organiseren › originalwedding ‹ Original Weddings organiseert en realiseert jullie trouwdag

Wellicht hebben jullie al een duidelijk beeld van jullie droombruiloft, maar niet de tijd en energie om het uit te voeren? Original weddings is gespecialiseerd in het plannen van bruiloften en het aandragen van nieuwe ideeën en mogelijkheden.

 

Kennismakingsgesprek:

Om te weten wat jullie unieke wensen en ideeën zijn, plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we al jullie ideeën, zodat we een duidelijk beeld van de bruiloft kunnen creëren. Daarnaast vertel ik wat ik voor jullie kan betekenen en wordt er binnen één week een vrijblijvende offerte uitgewerkt en opgestuurd.

Kosten:

Wij gaan uit van een percentage. Het percentage is gerelateerd aan wat Original Weddings precies voor jullie moet organiseren. Door goede contacten en vaste afspraken met onze leveranciers proberen wij gedeeltelijk of geheel de kosten voor jullie terug te verdienen, doordat wij bij onze leveranciers prijsreductie kunnen bedingen.

De voorbereidingen:

Wanneer jullie akkoord gaan met onze offerte, plannen we een tweede gesprek, waarin we de opdrachtbevestiging tekenen en eventuele wijzigingen doorvoeren. Vervolgens beginnen we met het plannen van jullie droombruiloft. Wij gaan voor jullie op zoek naar passende mogelijkheden en worden er door middel van stijlbladen meerdere voorstellen gedaan. Gedurende de voorbereidingen worden jullie natuurlijk volledig op de hoogte gehouden van alle vorderingen en worden beslissingen in overleg genomen.

Trouwdag:

Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat aan de hand van een gedetailleerd draaiboek alles perfect verloopt. Er is dan een weddingplanner op de achtergrond aanwezig om te assisteren, coördineren en te begeleiden.

Nazorg:

Terwijl jullie nog genieten van de wel verdiende huwelijksreis kunnen wij jullie na de trouwdag nog van dienst zijn met de afhandelingen van de laatste zaken.